Újszerű mosdók és formák a XXI. században

Mosdók tekintetében a színek mellett az újszerű formák is nagyon népszerűek. Ma már a mosdótál szinte alig hasonlít eredeti megnevezésére, a kagylóra, hiszen az íves forma mellett egyre több szögletes változattal lehet találkozni. Vagy éppen ellenkezőleg, a kagylónál is ívesebb változatokkal, már-már gömbökkel.

Akik szeretik körül venni magukat modern tárgyakkal, - ez leginkább korunk fiatal felnőttjeire jellemző – azok a mosdótálaknál jobb megoldást nem is találhatnának maguknak. Ezek a mosdótálak azért is különlegesek, mert egy egészen pici, egyszerű fürdőszobát is látványossá és modernné tudnak tenni. Sőt, akkor is jó választás, ha nem szeretnénk a teljes fürdőszobát felújítani, átalakítani, csupán egy újdonsággal szeretnénk feldobni. Többféle stílusban és formában fellelhetők mind.

Egy formabontó szanitert/mosdót még egy szintén formabontó csapteleppel lehet igazán teljessé tenni: ebből is igen nagy a választék. Arra érdemes ügyelni, hogy a párosításban összhang legyen: szögletes, markáns mosdótálhoz szintén inkább szögletes csaptelepet válasszunk, míg ha az íveltebb változatok tetszenek, ne törjük meg egy egyenes vonalakkal kialakított csapteleppel. Finomítani lehet a formákon, de ne legyen túl nagy a kontraszt. A modernitás megteremtése tehát egy jó mosdótál kiválasztásával is megvalósítható, még akkor is, ha éppen nem szeretnénk hatalmas felújításba kezdeni. A színek és formák kínálata végtelen, egyetlen dolgunk van csak, hogy kiválasszuk azt a stílust, amely igazán közel áll otthonunkhoz és persze hozzánk.

Ajánló
Kommentek
  1. Én