Álló törölközőtartók - Praktikus kiegészítők a fürdőszobában

A törölközők tárolására a minél jobb helykihasználás végett használhatunk falra szerelhető vagy álló formátumú törölközőtartót, attól függően, hogy mennyi hely és az hol áll rendelkezésünkre a fürdőszobán belül. A törölközők tárolásánál az is fontos szempont, hogy megfelelő szellőzést biztosítsunk a minél jobb száradásuk érdekében. Ehhez a legjobb megoldás a törölköző szárítós radiátor mellett a többkarú törölközőtartó.

Az álló törölközőtartók nagyszerűen ellátják a tárolás és szárítás feladatát. Kialakításuknak köszönhetően kis helyen több törölközőt is kényelmesen tárolhatunk. A szintben eltolt, vagy elforgatható karoknak köszönhetően emellett a megfelelő szellőzés is megoldott. Az álló törölközőtartók rendszerint rozsdamentes fémből készülnek, esetleg műanyaggal kombinálják. Stílus tekintetében válogathatunk a komolyabb és elegánsabb, vagy a színekkel kombinált álló törölközőtartók közül, attól függően, milyen stílust képvisel fürdőszobánk, mi illene oda a leginkább.

Kialakítás szempontjából kettő, három, vagy akár még több hellyel rendelkező, illetve fix karos, vagy elforgatható karokkal - úgynevezett lengő karokkal - felszerelt törölközőtartót is választhatunk, attól függően, hogy milyen a rendelkezésre álló hely. Ha lehetséges - főként, ha többen használjuk a fürdőszobát -, érdemes minél több tároló hellyel rendelkező álló törölközőtartót választani, hogy ha esetleg vendégek érkeznek hozzánk, ők is kényelmesen tárolni tudják tusolás/fürdés után a nedves törölközőiket.

Ajánló
Kommentek
  1. Én