Tusfürdő tartó polc - A zuhanyzók elengedhetetlen kelléke

Akár zuhanyt, akár kádat használ, mindenképp szükség van minden fürdőszobában a napi rendszerességgel használt tisztálkodó szerek és eszközök tárolására alkalmas polcra. Erre a célra készítik a gyártók a tusfürdő tartó polcokat. Ezek igen változatos formában és kivitelben kaphatók a funkciójukhoz szükséges kialakítás általi kötöttségeken belül.

A fürdőszobában rozsdamentes anyagokat kell használni a magas páratartalom és a fröccsenő víz elleni védelem miatt, a tusfürdő tartó polcok pedig kifejezetten ki vannak téve a vízzel való érintkezésnek minden nap. Így a leggyakrabban felhasznált alapanyagok a rozsdamentes fém és a műanyag. A mutatósabb és strapabíróbb darabok kétségtelenül a fémből készült tusfürdő tartó polcok. Ezek rácsos kialakítású, tároló kosaras polcok.

A tusfürdő tartó polc lehet egy, kettő vagy akár még több szintes, ettől függően pakolhatunk rá praktikusan minél több tusfürdőt, sampont, szivacsot, szappant, egyéb tisztálkodó szert. Sok tusfürdő tartó polcot eleve úgy alakítanak ki, hogy az alján akasztó részt is elhelyeznek, ezzel is több tároló helyet biztosítva a felakasztható tisztálkodó eszközök részére.

Forma tekintetében kaphatók egyszerűbb és díszesebb polcok is, szögletesek vagy körívesek, egyenes falfelületre felszerelhető vagy sarokpolc megoldású tusfürdő tartó polcok, attól függően választhatunk közülük, hogy mennyi hely áll rendelkezésünkre, és persze melyik felel meg leginkább ízlésünknek. A lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határt.

Ajánló
Kommentek
  1. Én