Ideális zuhanykabint keres?

Milyen zuhanyt kell választanom az ilyen eszköz bőség mellett? Merül fel a kérdés néhányunkban. Néhány épület fürdőszobája meglehetősen korlátozott helyet illetően, így a terjedelmes fürdőkád beépítése nem mindig racionális. Ilyen helyiségek esetén a zuhanykabin lehet a megfelelő megoldás. Ez nem csak helyet takarít meg a helyiségben, hanem bizonyos extra kényelmi funkciókkal rendelkezik. Ilyenek például a hidromasszázs, mely egy hosszú fárasztó nap után kellemes érzetet tud biztosítani. Ezért a megfelelő zuhanykabin kiválasztásának kérdését alaposan át kell gondolni.

 

A zuhanytálcát úgy kell megválasztani, hogy ne csak a mérethez illeszkedjen, hanem a házban vagy lakásban élők minden követelményének is megfeleljen. Így választhatunk egy közvetlenül a padlóra szerelt zuhanykabint, amely kényelmes lehet az idősek vagy a fogyatékkal élők számára, akiknek emelkedése akár egy kis magassághoz is jelentős nehézséget okoz.

Ezen kívül harmonikusan illeszkednie kell a helyiség belsejéhez, kiegészítve azt, hogy egyfajta trendet biztosítson a fürdőszobának. A szaniterek piacán számos olyan változat található, amely használatra kész állapotban vásárolható meg.

Rendszerint többféle típusra oszthatók: 1 – egyszerű, amely nyitott és zárt lehet, nyitottakhoz már nagyon jó zuhanyfüggönyöket kaphatunk. 2 - többfunkciós: 3 - kombinált.A nyílt kabinokban nincs tető. A zárt zuhanyfülke egyszerűen telepíthető és működtethető és minimális helyigénye van. Például egy nyaralóban kiváló választás lehet. A többfunkciós zuhanykabinok extra kényelmi funkciókat biztosítanak. Ezek a további elemek közé tartoznak az aroma gőzfejlesztő, a hidromasszázs és a fényterápia. Minden funkciót egy elektronikusan programozható rendszer vezérel.

Mindenki igényei szerint választhat a piacon a zuhanykabinok közül, a választék ma már hatalmas.