Fogasok, a kabáttárolás mesterei

Fogasok: Az első szempont a választás során, hogy hová szeretnénk elhelyezni, milyen helyiségbe és azon belül is milyen felületre, és nem utolsó sorban mekkora hely áll a rendelkezésünkre. Amint belépünk egy lakásba, házba első dolgunk, ami fogad az előszoba, ahol cipőinket illetve kabátjainkat helyezhetjük el. A fogas igen praktikus eszköz, hiszen könnyedén és gondtalanul elhelyezhetjük kabátjainkat, kardigánjainkat, mellényeinket rajta. Bármely szoba fókuszpontja tud lenni. Rejtett felszerelési rendszerének köszönhetően könnyedén falra helyezhető, szerelhető. Könnyedén tapad, ezáltal bármely felületen megállja a helyét. Rendkívül tartós, így semmiképp nem kell attól tartanunk, hogy nem bírja el a ráhelyezett súlyt. A fogas egy üres falat is teljesen képes átvarázsolni.

Megjelenésével egyszerre több lehetőséget tud magába foglalni. Fogasainkat feldobhatjuk, illetve többé tehetjük akár egy tükörrel, ami igazán fel tudja dobni előszobánkat, indulás előtt még megcsodálhatjuk magunkat. Stílus tekintetében gyártanak klasszikus, antik hatású, modern, vidám, komoly, elegáns, díszes fogasokat egyaránt.

Sokféle stílus közül tudunk válogatni kedvünkre, ezek közt is van elegáns, visszafogott, modern forma. Alapanyagukat tekintve többféle fogas létezik, ez lehet fém, fa, műanyag. Bármilyen igényt ki tudunk elégíteni, mindenben megtalálhatjuk az összhangot, designt, modern darabokat.